„Манчестър Юнайтед“ обмислят да привлекат Тио Уолкът

от журналист.бг | вторник, 30 октомври 2012 | 10:33

image

Според последните слухове "Манчестър Юнайтед" обмислят да привлекат Тио Уолкът.

Александър Фъргюсън е решил да купи Уолкът, ако "Манчестър Юнайтед" продадат Нани. Бъдещето на португалския футболист на "Олд Трафорд" е неясно, понеже играчът има проблеми със своя мениджър.

Тио Уолкът и неговият мениджър ще се срещнат с "Арсенал" в следващите две седмици, за да се опитат да решат продължаващата сага с новия договор на футболиста.

23-годишният футболист иска увеличение с 40 000 паунда на своята заплата, която в момента е 60 000 паунда на седмица. "Арсенал" предлагат 75 000 на седмица.

Отборът на "Ливърпул" също се интересува от Уолкът, макар че Брендън Роджърс има други опции и идеи.

Според източници, близки до мърсисайдци, "Ливърпул" и Уолкът водят неофициални разговори от лятото насам. Агенти, представляващи "червените" са съобщили на представителите на футболиста на "Арсенал", че може да се очаква оферта през зимния трансферен прозорец. "Фенуей Спортс Груп" са обещали на Брендън Роджърс, че ще има пари за трансфери през зимния трансферен прозорец.

Достоверни източници съобщават, че изпълнителният директор на "Ливърпул" Йън Айре ще се срещне с представители на "Мондиал Спорт Мениджмънт и Кънсълтинг" през ноември. Агенцията представлява футболиста на мърсисайдци Лукаш Лейва и бившата трансферна цел на "Ливърпул" Единсон Кавани.

КоментариВашият коментар

Последвай ни: