Луис Суарес говори преди неговия трансфер в „Ливърпул“

от журналист.бг | понеделник, 24 януари 2011 | 04:14

image
Уругвайският нападател на "Аякс" Луис Суарес сподели, че му допада футбола в Англия, дни преди предполагаемия му трансфер в "Премиършип".
 
Според източници на "Отбор.bg" трансферната сума и личните условия на футболиста са договорени, остава само двата клуба да се разберат за начина, по който ще бъдат изплатени парите и за цената на Райън Бабел, ако той бъде включен в сделката.
 
Суарес сподели: "Футболът в Англия ме привлича, той е на много високо ниво."
 
"Английската лига е най-добрата в света, редом с испанската. На Острова има много клубове, които имат сериозното желание да станат шампиони. Те също така се представят много добре и в Шампионската лига."
 
"Мислех си, че английският футбол няма да ми допадне. Когато гледах как играе Тевес в "Бока" и "Коринтиас", никога не си представях, че той може да играе един ден във Висшата лига."
 
"Като гледам как Тевес се справя в "Премиършип" си мисля, че и аз мога да успея в Англия. Това е защото на Острова влагат много енергия и страст по време на игра."
 
"Сега си мисля, че това е футболът, който приляга на моя стил."
 
Агентът на Райън Бабел ще се срещне днес с представителите на "Аякс", за да обсъдят личните условия на нападателя на "Ливърпул". Медицинският екип на "Мелууд" е в готовност, защото се очаква седмица на трансферна активност.

КоментариВашият коментар

Последвай ни: