„Ливърпул“ все още не са направили официална оферта за Йонас Хектор, твърдят британски медии

от журналист.бг | вторник, 07 юни 2016 | 12:33

Според информация в британските медии, отборът на „Ливърпул“ не е отправял официална оферта към „Кьолн“ за левия бек Йонас Хектор.

Мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп е направил запитване дали 26-годишният футболист е наличен за трансфер, но все още не е направил официално предложение за него.

Спортният директор на „Кьолн“ Йорг Шмадке отхвърли слуховете, че Хектор може да напусне, като сподели, че все още „Ливърпул“ не са направили официална оферта за него. Въпреки това източници в британските медии разкриха, че Шмадке е отправил предложение към „Ливърпул“ да направят оферта за германския национал.

Източник, запознат с трансфера, сподели: „Отборът на „Ливърпул“ е бил уведомен чрез трети лица, че „Кьолн“ е готов да продаде Йонас Хектор срещу сумата от около 12 милиона паунда. „Ливърпул“ се надяваха, че ще може да го привлекат за по-малко пари.“

„След като беше получено запитването от страна на „Ливърпул“, сумата нарастна с три милиона паунда, като сега отборът на „Кьолн“ твърди, че играчът ще струва по-скъпо, и ще струва по-скъпо, след европейското първенство.“

„“Ливърпул“ имат желание да привлекат футболиста, но не на тази цена.“

КоментариВашият коментар

Последвай ни: