„Ливърпул“ непреклонни за цената на Филипе Коутиньо

от Валентин Апостолов | петък, 15 декември 2017 | 12:42

Според слухове, идващи от Испания, и най-вече от района на Каталуния, „Ливърпул“ нямат желание да отстъпят от исканата цена за Филипе Коутиньо на стойност 132 милиона паунда.

Ако се вярва на информацията, публикувана в пресата, представители на бразилеца преговарят директно с „Фенуей Спортс Груп“ в Бостън, далече от град Ливърпул.

Твърди се, че в началото „Ливърпул“ са се съгласили „Барселона“ да плати сумата от 132 милиона паунда на няколко части до края на договора на Коутиньо с „блаугранас“, но сега „Фенуей“ са се отказали от този вариант.

Слуховете продължават да твърдят, че Филипе Коутиньо е договорил личните си условия с „Барселона“, като преди това се е съгласил да получава по-малка заплата.

Футболистът на „Гремио“ Артур и играчът на „Арсенал“ Месут Йозил също са в радара на „Барселона“, особено Артур, който беше наблюдаван наскоро от спортния директор на каталунците Роберт Фернандес, но Филипе Коутиньо си остава основна трансферна цел на испанския гранд.

„Барселона“ искат Коутиньо да дойде на „Ноу Камп“ през януари и искат сделката да се случи през последната седмица на декември.

КоментариВашият коментар

Последвай ни: