„Ливърпул“ наблюдават ситуацията около звезда на „Арсенал“

от Валентин Апостолов | неделя, 12 март 2017 | 11:31

Алекс Окслейд-Чембърлейн

Според последните слухове в английската преса, отборът на „Ливърпул“ наблюдава ситуацията около Алекс Окслейд-Чембърлейн, след като се появиха твърдения, че английският национал иска ново предизвикателство.

23-годишният футболист на „Арсенал“ не се чувства добре на „Дъ Емирейтс“ и поради тази причина беше веднага свързан с трансфер в посока „Анфийлд“.

В края на миналата година се появи информация, че мениджърът на „червените“ Юрген Клоп иска да привлече крилото, но тя беше веднага отхвърлена.

Клоп сподели тогава: „Обикновено не казвам нищо във връзка с трансферни слухове, но мога да направя изключение, няма проблем.“

„Това са глупости. Няма какво да кажа повече по този въпрос.“

Арсен Венгер беше помолен да коментира информацията, че Окслейд-Чембърлейн е готов да обърне гръб на „Арсенал“, и френският специалист каза:

„Не съм чувал нищо по въпроса, не знам.“

„Изненадан съм, защото мисля, че той се разви добре, продължава да се развива добре в момента, и получи шанс да се изявява.“

„Всичко, което мога да кажа е, че аз имам много високо мнение за него, показах това, като запазих вярата си в него, когато беше контузен.“

„Лично желая той да остане в клуба, той е много обещаващ играч, който се разви добре и има качества, които ценим в този клуб.“

Въпреки че Юрген Клоп отрече, че „Ливърпул“ се интересуват от Алекс Окслейд-Чембърлейн, достоверни източници, близки до „Анфийлд“, разкриха, че Клоп е фен на футболиста и е обмислял възможността да го привлече в миналото.

Ръководството на „Ливърпул“ е сметнало, че „Арсенал“ ще искат твърде много пари за крилото, макар че мърсисайдци са можели да платят исканата от Окслейд-Чембърлейн заплата.

КоментариВашият коментар

Последвай ни: