„Ливърпул“ договориха Анди Робъртсън срещу десет милиона паунда

от Валентин Апостолов | сряда, 19 юли 2017 | 09:00

Анди Робъртсън

„Ливърпул“ се съгласиха да платят десет милиона паунда за футболиста на „Хъл Сити“ Анди Робъртсън.

23-годишният ляв бек ще премине медицински преглед в четвъртък, след като двата клуба се договориха за сумата от осем милиона паунда, която може да нарасне до десет милиона паунда след бонуси.

Пристигането на Робъртсън на „Анфийлд“ означава, че Алберто Морено ще напусне мърсисайдци, ако успее да си намери нов клуб.

„Червените“ избраха шотландския национал, след като не успяха да привлекат играча на „Фулъм“ Райън Сесеньон.

В същото време един от най-достоверните източници на „Отбор.bg“, близки до „Анфийлд“, съобщи, че Аманда Стейвли може в скоро време да се свърже с „Фенуей Спортс Груп“ във връзка с продажбата на „Ливърпул“.

Стейвли стоеше зад офертите на „Дубай Интернешънъл Кепитъл“ и „Евърбрайт“ за „Ливърпул“, като участва и в придобиването на „Манчестър Сити“. Достоверни източници твърдят, че при всяка среща с инвеститори във футбола, тя ги убеждава да купят „Ливърпул“, но на този етап „Фенуей“ не приемат оферти за тима.

Източникът сподели във връзка с трансфера на Наби Кейта:

„За клуб, който не иска да продава, говорят твърде много.“

„“Ливърпул“ са спокойни на този етап на базата на ежедневните достоверни слухове, които идват от замесените в сделката, включително и от страна на служителите на „Лайпциг“.“

За Върджил ван Дайк източникът каза:

„Смятам, че сделката може да се осъществи сравнително лесно. „Ливърпул“ не бързат в момента, тъй като искат да разберат каква ще бъде цената на Кейта, който е с по-голям приоритет.“

КоментариЕдин коментар

Вашият коментар

Последвай ни: