„Ливърпул“ свързвани с изненадващ трансфер на полузащитник на „Манчестър Сити“

от журналист.бг | петък, 11 април 2014 | 09:53

image

Според английските медии отборът на "Ливърпул" е свързван с трансфер на полузащитника на "Манчестър Сити" Гарет Бари.

33-годишният футболист, който в момента играе под наем в "Евъртън", ще бъде свободен агент през лятото и се твърди, че Брендън Роджърс обмисля да го привлече на "Анфийлд".

Гарет Бари не показва признаци на умора въпреки възрастта си, и ако се вярва на слуховете, той е готов да приеме по-ниска заплата.

Собствениците на "Ливърпул" от "Фенуей Спортс Груп" обикновено не се интересуват от това да привличат по-възрастни футболисти, тъй като те имат по-висока трансферна цена и след това имат ниска стойност при евентуална продажба.

Гарет Бари е свързван с "Ливърпул" още от 2009 година насам и има логика в това Роджърс да му предложи краткосрочен договор, след като футболистът е наличен със свободен трансфер и е готов да приеме предложение от около 50 000 паунда на седмица.

В същото време друг футболист, свързван отдавна с "Ливърпул" – Арда Туран, отговори на въпроса на списание "Фор Фор Ту" "Вярно ли е, че сте фен на "Ливърпул"?" с: "Винаги съм играл в отбори, които носят червени екипи  ("Галатасарай, "Манисаспор", Турция) и винаги съм се възхищавал на Стивън Джерард. Така че да, симпатизирам на "Ливърпул" заради тяхната история и атмосферата на "Анфийлд"."
 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: