„Ливърпул“ с неуспех в опита си да привлекат Карлос Тевес и Джърмейн Дефо

от журналист.бг | четвъртък, 02 февруари 2012 | 12:18

image
Източник, близък до "Ливърпул", сподели, че мърсисайдци са имали желание да вземат Карлос Тевес под наем, но "Манчестър Сити" са поискали цялата заплата на аржентинската звезда да бъде плащана от "червените". Ръководството на "Ливърпул" е отказало тази оферта.
 
"Ливърпул" са се свързали с "Тотнъм" преди три седмици във връзка с Джърмейн Дефо, но "шпорите" са поискали невероятно висока цена за услугите на 29-годишния нападател.
 
Според слуховете трансферът на Дефо е зависел от това дали "шпорите" ще привлекат Уго Родалега. "Уигън" са променили исканата за Родалега цена от 8 милиона на 10 милиона паунда в последния момент. "Тотнъм" са предложили на "Уигън" оферта от 9 милиона паунда в 00.30 ч., но "Латикс" така и не са отговорили.
 
Контузиите на Ван дер Ваарт (прасец) и Емануел Адебайор (сухожилие) също са попречили на трансфера на Джърмейн Дефо. Предложената цена от "Ливърпул" за Дефо е била 10 милиона паунда, като е можела да нарасне до 12 милиона паунда, ако мърсисайдци се класират в "Шампионската лига".
 
Деймиън Комоли вече работи по две много важни сделки през лятото, като клубът разполага с необходимите финансови средства те да се случат.
 
Твърди се, че Кени Далглиш е искал да даде достатъчно време на новите футболисти да свикнат със стила на "Ливърпул", преди да привлече нови, което определено ще наруши равновесието в клуба.
 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: