„Ливърпул“ преговарят за защитник на „Болтън“

от журналист.бг | четвъртък, 14 април 2011 | 11:02

image
Според източници на "Отбор.bg" "Ливърпул" са започнали преговори за защитника на "Болтън" Гари Кейхил.
 
25-годишният национал на Англия е свързван с "червените" от известно време, но за разлика от повечето футболисти, които са свързвани с мърсисайдци от най-различни медии, Кейхил е реална трансферна цел.
 
Източниците твърдят, че агентите, представляващи Гари Кейхил са водили разговори миналата седмица (около 7 април) с Деймиън Комоли във връзка с потенциален трансфер на "Анфийлд" през лятото.
 
В същото време стана ясно, че представителите на Кейхил са преговаряли с поне още два клуба от "Премиършип", чиито имена засега остават неизвестни.
 
Английските медии свързват Кейхил с "Манчестър Юнайтед" и "Манчестър Сити", като се смята, че "Сити" водят в надпреварата за защитника на "Болтън".
 
Твърди се, че агентите на Кейхил са били на "Анфийлд" по време на мача на "Ливърпул" срещу "Манчестър Сити". Тази информация е все още непотвърдена, макар че се знае, че хора от "Base Soccer Agency" са наблюдавали срещата. Според сайта "transfermarkt.co.uk" агенцията представлява Кейхил, макар че все още да няма потвърждение за връзката между посещението на представители на агенцията и трансфера на защитника.
 
Според източника ще има нова среща между Деймиън Комоли и агентите (или агента) на Гари Кейхил по-късно този месец. Твърди се, че Комоли вече е получил личните изисквания на играча, което е нормално за този етап от преговорите.
 
Знае се, че Комоли е работил много активно през последните десетина дни, като това се очаква да продължи поне още седмица.
 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: