„Ливърпул“ преговарят за няколко потенциални трансфера

от Валентин Апостолов | сряда, 05 август 2020 | 01:20

Джамал Люис

Отборът на „Ливърпул“ се е свързал с тима на „Норич Сити“, за да се опита да договори сделка за Джамал Люис.

„Ливърпул“ са на пазара за ляв бек, като дългогодишните читатели на блога „Ливърпул.Опература.Инфо“ знаят, че 22-годишният футболист е от известно време в полезрението на Юрген Клоп: https://liverpool.operatura.info/?p=3773

Люис е един от футболистите на „Норич“, за които достоверни източници на „Отбор.bg“ отдавна твърдят, че трябва да бъдат държани под око, така че новината от днес надали изненадва читателите на сайта.

Мърсисайдци се опитват да договорят сделка от десет милиона паунда за Люис, която може да включи и преминаването на Ясер Ларуси в обратната посока. 19-годишният ляв бек отхвърли предложението за нов договор на „Анфийлд“ и ще напусне през сегашния трансферен прозорец. Според достоверна информация „Норич“ са договорили сделката по принцип с „Ливърпул“, но сега той трябва да реши дали ще бъде доволен от ролята си в отбора, или ще предпочете да премине в друг клуб, който би му осигурил повече време на терена.

Трябва да се отбележи, че Джамал Люис е представляван от агенцията „Пи Ел Джи“, чиито клиенти са още футболистите на „червените“ Трент Александър-Арнолд и Анди Робъртсън. Съществуващите взаимоотношения между агенцията и „Ливърпул“ със сигурност ще помогнат на преговорите.

Ако Люис отхвърли възможността да премине на „Анфийлд“, Клоп може да обърне своето внимание към 21-годишния футболист на „Борнемут“ Ллойд Кели. 22-годишният централен защитник на „Брайтън“ Бен Уайт също е в радара на мърсисайдци, но сделката за него може да се окаже трудна за договаряне.

Продължават разговорите между „Ливърпул“ и „Норич“ що се отнася до Ларуси. „Ливърпул“ са дали време на Люис да помисли върху офертата, която му е предложена.

В същото време достоверни източници съобщават, че „Ливърпул“ са се свързали с „Уотфорд“ за възможна сделка за 22-годишното крило Исмаила Сар. „Червените“ имат още интерес и към централния защитник на „Бетис“ Аиса Манди: https://liverpool.operatura.info/?p=3775

КоментариВашият коментар

Последвай ни: