„Ливърпул“ подготвят оферти за Еден Азар, Хави Мартинес и Сейду Кейта

от журналист.бг | вторник, 28 февруари 2012 | 12:14

image

Според британския вестник "Мирър", собствениците на "Ливърпул" са готови да привлекат някои от най-добрите изгряващи звезди през лятото.

Футболният директор на клуба Деймиън Комоли заяви след победата на финала за "Карлинг Къп", че някои големи имена във футбола искат да дойдат на "Анфийлд" заради плановете на собствениците на клуба.

Желанието на собственика Джон Хенри е да върне "Ливърпул" сред най-добрите клубове в Европа и това може да доведе до трансферите на испанския плеймейкър Хави Мартинес, крилото на "Лил" Еден Азар или футболиста на "Барселона" Сейду Кейта, твърди Дейвид Мадък от английското издание.

"Отбор.bg" и неговите дъщерни блогове за трансферни новини, свързани с "Ливърпул", съобщиха за интереса към Азар още преди година. Повече информация за това може да прочетете тук, тук и тук.

Комоли каза: "Има интерес към "Ливърпул" в Европа."

"Много футболисти, които познавам, искат да се присъединят към проекта, защото знаят, че е много интересен."

"Ние вече знаем, че някои големи имена са готови да се присъединят към нас, защото вярват в проекта."

"Всеки в Европа знае към какво се стреми "Ливърпул" в момента."

Джон Хенри иска да върне на всяка цена "Ливърпул" на върха в Англия и на континента. Той разкри, че следващата стъпка от този план е готова и ще инвестира в отбора, за да бъдат постигнати всички цели.

Хенри каза: "Привържениците на клуба са свикнали на определено ниво на успехи и да видят клуба да печели отново на "Уембли" е много хубаво."

"Но това е само първата стъпка от това, което се опитваме да постигнем, първата стъпка в посоката, в която се надяваме, че ще се придвижим."

"Всичко се свежда до печеленето на отличия, и това ще ни помогне да се подобрим на всяко ниво. Това очакват от нас феновете и футболистите. Ние все още се учим, но това е, което искаме сега – да се подобрим във всеки един аспект."

КоментариВашият коментар

Последвай ни: