„Ливърпул“ най-вероятно ще останат на „Анфийлд“

от журналист.бг | четвъртък, 31 март 2011 | 12:29

image
Феновете на "Ливърпул" с нетърпение чакат да разберат какво смятат да правят новите собственици на клуба с "Анфийлд". Дали отборът ще остане на легендарния стадион, или "Фенуей Спортс Груп" ще решат да построят нов стадион?
 
Вчера управляващият директор на "Ливърпул" Йън Айре заяви, че клубът иска да продаде правата върху името на стадиона. Източник на "Отбор.bg" разкри последните новини във връзка с това:
 
"Продажбата на правата върху името на стадиона е много важно нещо в съвременния футбол."
 
"Доколкото разбирам, клубът има желанието да вложи всички средства от подобно споразумение в първия отбор на "Ливърпул", за да може мениджърът да подсили състава и да спори за титлата."
 
Източникът добави: "Собствениците искат на всяка цена да запазят "блясъка на "Анфийлд"", както го наричат те, и да останат на сегашния стадион. Според направените проучвания стадионът може да бъде разширен, ако се получи разрешение, но може би няма да има толкова места, колкото един новопостроен стадион."
 
"Собствениците са накарали техни хора да разгледат "Анфийлд" много внимателно, преди да вземат крайното решение. Също така те поискаха да се изчисти списъка от чакащи за сезонни билети, за да видят колко точно фенове на отбора ще идват на стадиона."
 
В същото време се появи слух, че отборът на мърсисайдци се интересува от 24-годишния вратар на "Килмарнък" Камерън Бел. Твърди се, че "Ливърпул" и "Болтън" го наблюдават отблизо.

КоментариВашият коментар

Последвай ни: