Крис Картър обяви нов миниалбум и бокссет

от Валентин Апостолов | понеделник, 24 септември 2018 | 10:43

След успеха на албума „Chemistry Lessons Volume One“ – неговият първи соло албум от 17 години насам, Крис Картър ще издаде чрез „Мют“ нов миниалбум, който ще се казва „Chemistry Lessons Volume 1.1: Coursework“ на 19-и октомври. Миниалбумът ще съдържа ремикси на Даниел Ейвъри, Крис Либинг и „Би Би Си Рейдиофоник Уъркшоп“, както и песента „Bongo Glow“, която преди беше налична само в японското издание на „Chemistry Lessons Volume One“.

"Miscellany"

„Miscellany“

Крис Картър ще издаде също така и бокссет на 30-и ноември, който ще се казва „Miscellany“, във формата на компактдиск и плоча, като плочите ще бъдат цветни и ограничени до 1000 бройки. Колекцията от шест плочи ще включва соло албумите на Картър „Mondo Beat“ (1985), „Disobedient“ (1998), и „Small Moon“ (1999), както и неиздаван материал от периода 1973-а до 1977-а, като „Disobedient“ и „Small Moon“ ще бъдат издадени за първи път на плоча и ще включват нови, преработени версии на заглавните песни. Бокссетът ще включва още и 12-инчова книжка с 12 страници, която ще включва редки фотографии, схеми на синтезатори и други неща от архивите на Картър.

Крис Картър, който е член на „Тробинг Грисъл“, ще участва в събитието на „Мют“ в магазина за грамофонни плочи „Раф Трейд Ийст“, което ще се проведе в събота, 13-и октомври.

Ремиксът на песента „Uysring“ от Даниел Ейвъри може да чуете тук:

КоментариВашият коментар

Последвай ни: