Кени Далглиш похвали отбора

от журналист.бг | неделя, 28 август 2011 | 02:45

image
Кени Далглиш каза, че вчерашната победа на "Ливърпул" над "Болтън" е постигната благодарение на усилията на целия отбор.
 
Всеки футболист даде своя принос за победата с 3:1, и мениджърът на мърсисайдци побърза да похвали отбора в пресконференцията след мача.
 
Далглиш сподели: "Ние сме много доволни. Мисля, че играхме много добре, подавахме си добре и се движихме по терена, и напълно заслужихме своята победа. Всеки, който е гледал мача, сигурно се е наслаждавал на добрата игра на футболистите."
 
"Винаги е хубаво да отбележиш своя първи гол на "Анфийлд", а още по-хубаво е, ако успееш и да победиш в същото време. Джордан и Чарли са много доволни от своите голове, но със сигурност са по-доволни от факта, че отборът победи."
 
"Стюърт Даунинг игра великолепно, но не успя да отбележи. Малкият Луис беше обявен за играч на мача, но също не успя да се разпише. Но и двамата играха фантастично."
 
"Това е най-важното нещо за нас. Ще има различни хора, които ще влязат в заглавията на медиите този сезон, но най-важното е отборът да побеждава заедно. Мисля, че всички разбират това."
 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: