Хотел в Индонезия кръстен на името на Стивън Джерард

от журналист.бг | сряда, 22 февруари 2012 | 09:47

image

Хотел в Индонезия беше кръстен на капитана на "Ливърпул" Стивън Джерард, тъй като мениджърите на хотела са големи фенове на мърсисайдци.

Хотелът се казва "Стиви Джи" и е собственост на "Maja House Group". Той е построен през 2010 година и отвори през последните месеци на 2011 година. Голяма част от интериора на сградата е свързана с футболен клуб "Ливърпул".

Твърди се, че Стивън Джерард е първият футболист, на чието име има кръстен хотел.

Представител на хотела сподели пред "JMU Journalism": ""Стиви Джи" е уникален. Една от стаите, която се казва "This is Anfield", се радва на голям интерес от всички фенове на "Ливърпул"."

"В стаята има фототапет на "Анфийлд", както и колекция от снимки на футболисти на "Ливърпул" от миналото до сега. На стените може да видите лицата на Кени Далглиш, Майкъл Оуен и дори на Луис Суарес."

Председателят на официалния клуб на поддръжниците на "Ливърпул" в Индонезия сподели пред уебсайта: "Знае се, че името на хотела "Стиви Джи" се отнася за Стивън Джерард, тъй като той е много популярна фигура тук."

"Стаята "This is Anfield" развълнува феновете на "Ливърпул" в Индонезия. Много от моите приятели, които са фенове на "червените", говорят за стаята в "Туитър" и са много развълнувани от нея."

"На страницата на хотела във "Фейсбук" съм чел, че посетителите на хотела искат да постоят в стаята или да направят фотографии в нея."

"Разбира се, за всеки фен на клуба е невероятно изживяване да стои в стая, в която всичко е свързано с "Ливърпул"."

Източник: "Goal.Com", "JMU Journalism", "http://www.facebook.com/stevieghotel"

КоментариВашият коментар

Последвай ни: