Хенри: Който не е щастлив на „Анфийлд“, може да си ходи

от журналист.бг | събота, 06 ноември 2010 | 04:50

image
Новият собственик на "Ливърпул" Джон Хенри заяви, че всеки играч на мърсисайдци, който се чувства нещастен на "Анфийлд", може да се чувства свободен да си тръгне.
 
Бъдещето на много играчи, включително на Фернандо Торес и Пепе Рейна, бе обект на сериозни спекулации през последните седмици, но Хенри заяви, че няма да спира който и да е да си тръгне.
 
Американецът заяви: "Тук е напълно различна система от това, на което сме свикнали в щатите. Ако един играч има договор със своя клуб в САЩ, той трябва да го изпълнява. Тук е различно, играчите сякаш имат последната дума какво да се случва. Да ви кажа честно, ние не желаем играч, който не иска да бъде при нас".
 
Хенри допълни: "От нас зависи правилното ръководене на клуба, на и извън терена, да накараме играчите, които са тук и които ще дойдат занапред да искат да играят на "Анфийлд". Бях ядосан на информациите, че някои играчи искат да си тръгнат. Един ден чета, че ние няма да действаме през трансферния прозорец, защото сме нямали пари, а на следващия ден се появяват съобщения, че Торес и Рейна си тръгват. Разговарях все пак с някои водещите играчи и бях приятно изненадан от техните отговори. Имаше доста добра дискусия".
 
По материали на БГНЕС 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: