Хари Реднап готов за срещата с „Манчестър Юнайтед“

от журналист.бг | събота, 15 януари 2011 | 01:05

image
Мениджърът на "Тотнъм" Хари Реднап не мисли, че отборът на "Манчестър Юнайтед" може да остане непобеден до края на сезона.
 
"Шпорите" ще приемат водачите във Висшата лига на "Уайт Харт Лейн" в неделя, като се надяват да запазят шансовете си за спечелването на първенството.
 
"Червените дяволи" имат 8 точки повече от намиращия се на четвърто място "Тотнъм", като имат да играят и мач в повече. "Юнайтед" са все още непобедени в "Премиършип" и са на път да подобрят рекорда на "Арсенал" от сезон 2003-2004.
 
Хари Реднап е на мнение, че все пак има пукнатини в отбора на Александър Фъргюсън, и се надява, че неговите футболисти ще могат да се възползват от това.
 
Реднап сподели: "Колкото и да са добри, все пак не мисля, че могат да изкарат целия сезон, без да допуснат загуба."
 
"Дори и да спечелят първенството тази година, "Арсенал" ще си останат оригиналните "непобедими", и техният рекорд ще остане непокътнат."
 
"Разбира се, че ще се радвам, ако "Тотнъм" прекъсне серията от мачове на "Юнайтед" без загуба. Имаме добър шанс за това."
 
"Все пак "Юнайтед" не са "Барселона" или "Реал Мадрид", които са просто от друга планета, сравнени с останалите отбори."
 
"Ние можем да ги смъкнем на земята, за да запазим интригата в първенството, и предполагам, че всеки, който не подкрепя ‘Юнайтед", ще се надява да го сторим."
 
Реднап твърди, че няма да използва информация от бившата звезда на "Олд Трафорд" Дейвид Бекъм, който тренира с "шпорите" тази седмица.
 
Мениджърът на "Тотнъм" каза: "Дейвид Бекъм тренира с нас тази седмица, а той е израснал на "Олд Трафорд"."
 
"Но аз дори и не си помислям да го попитам дали знае някакви тайни за бившия си клуб, които може да ни помогнат. Това няма да бъде редно."

КоментариВашият коментар

Последвай ни: