Гилем Балаге: Бенитес ще напусне „Интер Милано“

от журналист.бг | сряда, 22 декември 2010 | 03:41

image
Гилем Балаге, спортен журналист на "Скай Спортс" и близък приятел на Рафаел Бенитес, потвърди, че бившият испански мениджър на "Ливърпул" ще напусне съвсем скоро клуба от Милано.
 
Балаге споделя в личния си уеб сайт: "Вече е въпрос кога, а не дали Рафаел Бенитес ще напусне клуба официално в следващите няколко дни. Начинът, по който ще го направи, ще бъде определен най-вероятно от адвокатите на двете страни. Те ще решат дали Бенитес ще напусне или ще бъде уволнен, дали ще има обезщетение и на каква цена."
 
"Вярно е, че Рафаел Бенитес е в Мърсисайд, както съобщиха медиите. Той е записал децата си в училище в областта, защото смята да остане тук, след като приключат взаимоотношенията му с "Интер"".
 
"Той е много разочарован от престоя си в "Серия А", където ролята му беше ограничена до треньор на клуба. Той беше обезсърчен от факта, че клубът не успя да му осигури футболистите, които бяха обсъждани – Масчерано, Каут, Лукаш Лейва."
 
"Ако трябва да дам компетентното си мнение за това къде ще продължи кариерата си Бенитес, мисля, че от трите големи първенства той ще избере "Премиършип". Този шампионат му приляга най-добре и е неговият предпочитан избор."

КоментариВашият коментар

Последвай ни: