„Gang of Four“ планират нов албум без Джон Кинг, Анди Гил с нова песен

от журналист.бг | неделя, 17 март 2013 | 11:14

image

Британските пост-пънк легенди "Gang of Four" представиха тази седмица нова песен и нов състав на групата. Вокалистът Джон "Джейлър" ще заеме мястото на един от основателите на групата Джон Кинг, който участва в събирането на групата в началото на века и записите на албума от 2011 година "Content".

Може да чуете новата песен на "Gang of Four" "Broken Talk" тук:

Според официалния сайт на групата, песента е написана от Анди Гил – единственият останал от оригиналните членове на групата. Записите са направени в студиото на Гил в Лондон, както и в Китай. Това е първата песен от предстоящото EP и предстоящия албум на групата, в които Гил ще участва заедно с различни вокалисти и музиканти.

Вокалистът Джон "Джейлър" работи с "Gang of Four" от повече от година насам както в студиото, така и на сцената. Не е ясно защо Кинг е напуснал групата. Оригиналните членове на групата Дейв Алън и Хюго Бърнъм напуснаха групата през 2006 година, след като участваха в нейното събиране през 2004 година.

"Gang of Four" ще направят концерти в Китай и Япония през следващата седмица. Групата е записала също така китайска версия на песента с участието на вокалистите Лу Ди от "AV Okubo" и Хуа Донг от "Rebuilding the Rights of Statues".

КоментариВашият коментар

Последвай ни: