Франк де Бур: За мен беше чест „Ливърпул“ да проявят интерес към мен

от журналист.бг | петък, 23 януари 2015 | 01:51

image

Франк де Бур сподели, че за него е било чест "Ливърпул" да преговарят с него за мениджърската позиция на "Анфийлд", преди да назначат Брендън Роджърс.

Треньорът на "Аякс" беше обсъждан от собствениците на "Ливърпул", след като Кени Далглиш напусна като мениджър на "червените", и според достоверни източници на "Отбор.bg" "Фенуей" наблюдават ситуацията около Де Бур.

Източниците твърдят, че Франк де Бур е фаворит да поеме поста на Брендън Роджърс, ако американците решат да сменят мениджъра на мърсисайдци.

Франк де Бур и Андре Вилаш-Боаш отказаха на "Фенуей Спортс Груп" преди три години, които в същото време бяха посъветвани да не отправят оферта на Рафаел Бенитес.

"Ливърпул" трябваше да избират между Роберто Мартинес и Брендън Роджърс. Мартинес каза през август 2012 година, че също е отказал на "Фенуей", и Брендън Роджърс застана начело на най-успешния отбор в Англия.

Франк де Бур каза: "Преди две години аз бях много поласкан, че "Ливърпул" ме попитаха дали се интересувам от работата."

"Имаше и други кандидати. Но аз току-що подписах нов договор и им отговорих, че е твърде рано за мен."

"Миналата година аз бях един от кандидатите да поема "Тотнъм". Те избраха Почетиньо и аз уважавам това тяхно решение. Това бяха двата клуба, към които имах особен интерес."

"Искам да водя отбор в Англия, Германия и Испания, тъй като това са трите най-добри първенства в света, и искам да имам подобно преживяване."

Франк де Бур, Андре Вилаш-Боаш, Рафаел Бенитес, Роберто Мартинес или Брендън Роджърс – кой трябваше да поеме "Ливърпул" преди две години? Дай своето мнение във форума: http://90soccerstreet.com/index.php?topic=714.0
 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: