„Форс Индия“ ще карат автомобила за 2010 на първия пред-сезонен тест

от журналист.бг | четвъртък, 06 януари 2011 | 09:06

image
При наличието само на четири официални теста на автомобилите преди старта на новия сезон, повечето от отборите ще застанат на трасето във Валенсия, където ще се проведе първия от тях, с автомобилите си за 2011.
 
"Форс Индия" обявиха, че ще бъдат на теста с автомобила си за 2010, за да могат да отделят още време на новата кола в аеродинамичния тунел във фабриката им в Силвърстоун.
 
Миналата година "Ред Бул" също пропуснаха първия тест, за да отделят повече време за разработката на спечелилия титлата при конструкторите RB6.
 
"Ние внимателно обмисляхме започването на сезона и представянето на нашия нов автомобил, VJM04. Започването на тестовете по-късно с новия автомобил ни дава няколко седмици предимство във аеродинамичния тунел, когато ние сме способни да направим най-много елементи за него."
 
"Заубер", "Торо Росо" и "Ферари" съобщиха, че ще участват на първия тест, който ще се проведе във Валенсия на 1-3 Февруари с новите си автомобили. Очаква се и други отбори да ги последват. Следващия тест е на 10-13 февруари на "Херес", южна Испания.
 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: