Емре Джан може да напусне „Ливърпул“

от Валентин Апостолов | събота, 04 ноември 2017 | 01:42

Емре Джан

По всичко изглежда, че Емре Джан може да напусне „Ливърпул“, след като преговорите за неговия договор продължават да са в задънена улица.

Германецът ще остане без договор през следващото лято, но мърсисайдци отчаяно се опитват да го накарат да подпише нов договор.

Въпреки това преговорите за нов договор почти не са напреднали в последната година, тъй като „Ливърпул“ отказват да добавят клауза за напускане в договора. Източник на „Отбор.bg“ сподели също така, че Джан желае заплатата му да бъде удвоена.

Емре Джан се надява да се присъедини към по-добър клуб и иска да напусне „Анфийлд“.

Юрген Клоп желае да задържи 23-годишния футболист, тъй като има много високо мнение за него. Но изискванията на Джан за заплатата са твърде високи за „червените“, които не желаят да му плащат повече от 75 хиляди паунда на седмица. Това е таванът на заплатата, която ръководството е определило за играчи, за които не смята, че са най-голяма придобивка на клуба.

Джан е свободен да подпише предварителен договор с друг европейски клуб през януари. „Ювентус“ и „Байерн Мюнхен“ са двата клуба, които най-много желаят да подпишат с централния полузащитник. Следващото лято, когато изтича договорът на Емре Джан, Наби Кейта ще дойде на „Анфийлд“, след като се съгласи да дойде през изминалото лято.

В същото време „Ливърпул“ са свързвани с още един германски национал. Повече може да прочетете в блога на адрес http://liverpool.operatura.info/?p=3290.

КоментариВашият коментар

Последвай ни: