Ексклузивно: „Фенуей Спортс Груп“ обсъждат „нежелан“ план „Б“

от журналист.бг | вторник, 25 ноември 2014 | 07:11

image

Според източници на "Отбор.bg", близки до "Анфийлд", собствениците на "Ливърпул" от "Фенуей Спортс Груп" са започнали процес за оценка на представянето на Брендън Роджърс след нулевото равенство срещу "Хъл Сити" на 25-и октомври.

Джон Хенри е информирал вице-президента на "Ливърпул" Дейвид Гинсберг и президента Том Вернер, че моментът е подходящ да се разработи резервен план, ако се стигне до нежелана смяна на треньора.

Според последните достоверни слухове доверието на Джон Хенри към Брендън Роджърс намалява с всеки изминал момент, като в същото време Том Вернер и Йън Айре призовават към търпение.

Нийл Джонс от "Ливърпул Екоу" написа: "Твърдата позиция на "Фенуей" е, че бъдещето на Роджърс дори не подлежи на обсъждане. Те подписаха нов дългосрочен договор с ълстъреца през лятото като награда за отличното второ място през изминалия сезон и застават 100% зад своя човек."

Според запознати с делата на "Анфийлд" това изявление е направено под влиянието на Айре.

Бен Смит от "Би Би Си", за когото се твърди, че е близък на Роджърс, заяви в "Туитър": "Позицията на Брендън Роджърс в "Ливърпул" не е под пряка заплаха независимо от лошия старт на сезона."

КоментариВашият коментар

Последвай ни: