ЕКСКЛУЗИВНО: Бивша звезда на „Ливърпул“ може да се завърне изненадващо на „Анфийлд“

от журналист.бг | понеделник, 12 септември 2011 | 10:16

image
Според източник на "Отбор.bg", близък до клуба, агенцията, която представлява испанския нападател Фернандо Торес, има желанието да обсъди завръщането на своя клиент в "Ливърпул".
 
Твърди се, че представители на агенцията "Бахия Интернасионал" са осъществили наскоро контакт с футболния директор на "Ливърпул" Деймиън Комоли, за да "обсъдят възможно решение, от което да имат полза и двете страни."
 
Източникът споделя, че все още "Ливърпул" не са започнали преговори, но са запознати с факта, че играчът съжалява за своя трансфер на "Стамфорд Бридж".
 
Според личното мнение на източника, "червените" биха били склонни на сделка, ако "Челси" искат много по-ниска цена за Торес в сравнение с тази, на която го закупиха от "Ливърпул".
 
Преди седмица свързания с "Отбор.bg" специализиран блог за "Ливърпул" "Liverpool.Operatura.Info" съобщи, че Фернандо Торес не се чувства щастлив в "Челси" и попита своите читатели дали искат да го видят отново на "Анфийлд". Цялата новина и резултатите от гласуването може да видите тук.
 
Анкетата все още е отворена, така че всеки може да даде своя глас.
 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: