Джон Олдридж критикува остро феновете на „Манчестър Юнайтед“

от журналист.бг | вторник, 15 март 2011 | 12:37

image
Бившият нападател на "Ливърпул" Джон Олдридж нарече "отвратителни" феновете на "Манчестър Юнайтед", които скандираха обидни думи за трагедиите на стадионите "Хилзбъро" и "Хейзъл" по време на срещата между младежките отбори на "червените" и "Юнайтед".
 
Трима фенове на "Манчестър Юнайтед" бяха арестувани, а шестима други фенове на "червените дяволи" бяха изведени извън стадиона по време на мача, в който гостите от "Юнайтед" успяха да победят с 3:2 след като губеха с 2:0.
 
Олдридж, който беше в отбора на "Ливърпул" на "Хилзбъро", когато загинаха 96 души, сподели: "Никога не съм виждал подобно нещо на среща на младежки отбори и никога не искам да го виждам отново. Беше отвратително."
 
"Човек свиква със закачките на феновете на "Юнайтед", когато те идват на "Анфийлд", но беше ужасно да чуя тези песни за "Хилзбъро" и "Хейзъл"."
 
Джон Алдридж каза още пред "Ливърпул екоу": "Обидите бяха наистина прекалени."
 
"Очевидно беше, че имаше група от фенове, които просто бяха дошли да правят проблеми. Съжалявам за семействата в сектора на "Манчестър Юнайтед", които бяха просто дошли да наблюдават мача."

КоментариВашият коментар

Последвай ни: