Джон Хенри отбеляза прогреса в разширението на „Анфийлд”

от журналист.бг | петък, 20 февруари 2015 | 01:41

image

Собственикът на „Ливърпул” – Джон Хенри, беше в града за изключително важния мач на отбора с „Тотнъм” и използва възможността лично да инспектира разширението на трибуната „Мейн Стенд” на стадион „Анфийлд”.  

Джон Хенри и неговата съпруга Линда Пизути пристигнаха в Мърсисайд в понеделник, ден преди двубоя „Ливърпул” – „Тотнъм”, а Хенри публикува актуални данни за напредъка на строежа на своя официален акаунт в „Туитър” във вторник на обяд.

Разширението на трибуната „Мейн Стенд” на „Анфийлд” напредва с добра скорост от началото на годината, с демонтирането на Мемориала за „Хилзбъро” и вратите на „Мейн Стенд”. „Портите на Шенкли”, също ще бъдат демонтирани и оставени на склад за съхранение до завършване на строежа.

В последния си мач за този сезон и първия за следващия „Ливърпул” ще гостуват, което би позволило строителството през летния сезон да продължи по-дълго.

Новата "Мейн Стенд" трябва да бъде завършена до началото на сезон 2016/2017. Разширението ще увеличи капацитета на стадиона до 54 000 места, което ще направи „Анфийлд” четвъртия по брой зрители в Англия.  

Вижте видеото по-долу за това как ще бъде изградена новата трибуна:

КоментариВашият коментар

Последвай ни: