Джим Рийд обеща, че „Дъ Джизъс енд Мери Чейн“ ще завършат първия си нов албум от седемнадесет години насам

от журналист.бг | понеделник, 16 февруари 2015 | 06:56

image

"Дъ Джизъс енд Мери Чейн" са заети с турнето по случай 30-годишнината от издаването на своя албум "Psychocandy", но фронтменът на шотландската група Джим Рийд обеща, че заедно с брат си Уилям ще завършат албума, който са започнали да пишат от 2007-а година насам.

Джим Рийд сподели в интервю пред "Ен Ем И", че той и Уилям Рийд са започнали работа по новия албум още при повторното си събиране през 2007 година, но обикновените неразбории между тях двамата са попречили албумът да бъде записан и издаден.

Работата им по турнето на "Psychocandy" е подобрила взаимоотношенията им и Рийд се закани, че новият албум ще бъде завършен:

"Ние някакси започнахме да се разбираме, което е малко странно за нас. Ще има албум, ще успеем да го създадем заедно. Никога не съм бил толкова сигурен досега, че ще има нов албум на "Мери Чейн"."

След повторното си събиране групата издаде една нова песен, "All Things Must Pass", която беше включена в сериала "Герои". Последният албум на групата "Munki" беше издаден през 1998-а година от "Криейшън Рекърдс".

Вижте изпълнението на "All Things Must Pass" по време на шоуто на Летърмен през 2007-а година:

КоментариВашият коментар

Последвай ни: