Директорът на маркетинга на футболен клуб „Ливърпул“ Греъм Барлет напусна

от журналист.бг | неделя, 11 март 2012 | 09:22

image

Маркетинговият директор на "Ливърпул" Греъм Барлет напусна внезапно клуба и собствениците на мърсисайдци "Фенуей Спортс Груп" търсят спешно негов заместник.

Барлет дойде от "Найк" през миналото лято и неговото напускане идва като изненада. Той беше назначен на тази позиция след като Йън Айре стана управляващ директор на "Ливърпул", но изглежда, че не е успял да подейства положително в развитието на клуба.

Греъм Барлет каза през миналата година: "Чувствам се много горд да се присъединя към такъв невероятен клуб и очаквам с нетърпение предизвикателствата, които предстоят."

"Цялото ми семейство са родом от града и като дългогодишен фен на клуба няма друг отбор в света, за който бих работил, освен "Ливърпул". Той има богата история и наследство и аз съм щастлив да бъда част от това."

"Нямаше да приема позицията, ако не вярвах, че ще помогна на клуба и ще свърша добра работа."

"Всички желаем да пренесем "Ливърпул" на следващото ниво и аз искам да съм част от това приключение."

Според източници, близки до "Анфийлд", американските собственици на "Ливърпул" се допитват до външни специалисти за развитието на клуба и е твърде възможно това решение да е свързано с обратната връзка, дадена от тях.

Твърди се, че един от тези съветници е бившият изпълнителен директор на "ФА" Брайън Баруик.

КоментариВашият коментар

Последвай ни: