Ди Граси иска да се завърне през 2012

от журналист.бг | сряда, 19 януари 2011 | 11:24

image
Бразилския пилот желаеше да кара за "Върджин" и следващия сезон, но не успя да получи необходимата подкрепа, за да остане във отбора. Той е готов да заеме мястото на тест и резервен пилот в някой от отборите във Формула 1, за да си осигури по-лесно завръщане на пилотското място през 2012.
 
Въпреки, че той не направи кой знае какво впечатление с представянето си като пилот на "Върджин", от екипа му бяха впечатлени от представянето му в трудни условия на пистата.
 
"Планирам да остана във Формула 1 тази година и преговарям с няколко отбора за да избера най-доброто за мен. Надявам се така да си осигуря възможност за пилотско място за 2012."
 
 "Най-добрата стратегия е, да говоря с екипите при които бих могъл да съм пилот през 2012. Иначе има опасност да се окажа в ситуацията, в която съм в момента."
 
"Проблем е, ако не пилотираш една година. Затова е добре, да се търси възможност да управляваш болида по време на сезона и да продължиш да използваш симулатора."
 
"Смятам, че всичко това ще ми е от полза. Ако съм трети пилот в някой отбор, ще успея да остана в добра форма за да успея да се завърна през 2012."
 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: