Деймиън Комоли похвали собствениците на „Ливърпул“

от журналист.бг | петък, 02 септември 2011 | 10:31

image
Футболният директор на "Ливърпул" Деймиън Комоли похвали собствениците на отбора след края на трансферния прозорец.
 
"Ливърпул" привлякоха седем играчи това лято, като позволиха и на няколко футболисти да напуснат клуба.
 
Комоли благодари на Джон Хенри и Том Вернер, че позволиха на Кени Далглиш да привлече новите футболисти, преди клубът да се раздели с играчите, които не влизаха в плановете на шотландския мениджър.
 
Футболният директор на "червените" сподели: "Трудно ми е да опиша с думи това, което собствениците направиха през лятото. Тяхната подкрепа беше изключителна, и в добрите, и в лошите моменти."
 
"Джон и Том ни бяха от голяма помощ, когато се налагаше да инвестират пари, което мислехме, че не са задължени да правят. Мисля, че имаме голям късмет с такива собственици. Хората трябва да разберат, че много други собственици на клуба щяха да кажат, че съставът е твърде голям и първо трябва да се продадат част от футболистите преди да се купят нови. Но нашите собственици не постъпиха по този начин. Те имаха огромното желание да поемат рискове, да ни дадат пари за трансфери, да ни подкрепят и да ни вярват."
 
"Аз им казах през лятото, че първо трябва да купим нови играчи, като в края на трансферния прозорец някои от футболистите ще напуснат клуба. Собствениците проявиха голяма смелост да приемат това, след като нямаха подобен опит с такъв трансферен прозорец."
 
"Може би е трудно за страничния наблюдател да разбере това, но от моята гледна точка тяхната подкрепа беше чудесна."

Коментари



Вашият коментар

Последвай ни: