Далглиш недоволен от датата на мача с „Челси“

от журналист.бг | вторник, 29 ноември 2011 | 11:45

image
Мениджърът на "червените" Кени Далглиш отново говори за своето разочарование от факта, че трябва да играе срещу "Челси" във вторник.
 
Далглиш е недоволен, че има само един ден да подготви отбора си за мача от "Купата на лигата" на Стамфорд Бридж. "Ливърпул" имаха тежък мач в неделя срещу водачите във "Висшата лига" "Манчестър Сити".
 
Мениджърът на "Ливърпул" обяви това решение за "безотговорно", но въпреки това той сподели, че няма да го използва за извинение, ако мърсисайдци отпаднат от турнира.
 
Кени Далглиш каза: "Безотговорно е от страна на организаторите на срещите да оставят само 48 часа за подготовка между срещите. Това засяга не само нас, а и "Манчестър Сити". Да накараш който и да е тим или играч да изиграе две срещи на най-високо ниво за 48 часа е нелепо."
 
"Не знам защо "Професионалната футболна асоциация" не излезе и не каже нещо – все пак това са техните играчи. Трудно ми е да разбера защо те не излязоха с изявление по въпроса. Или сигурно са съгласни с решението?"
 
"Знаем, че трябва да приемем решението, въпреки че не сме съгласни с него. Това няма да попречи на нашето старание и няма да го използваме като извинение под каквато и да е форма."
 
"Все още не сме тренирали, но ще има няколко малки контузии от миналия мач, за които трябва да помисля, както и някой от футболистите може да отсъства от този мач, но ние имаме силен състав и сме правили и преди промени за мачовете от "Купата на лигата". Ще взема решението възможно най-късно, защото трябва да дам на всеки възможност да се възстанови."
 
"Ние продадохме всичките си билети за мача, знаем какво да очакваме, играчите знаят какво се очаква от тях. Можем да дадем най-доброто от себе си и да видим какво ще се случи."
 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: