Далглиш, Карагър и Джерард участват в игрален филм за „Ливърпул“

от журналист.бг | вторник, 10 май 2011 | 11:24

image
Кени Далглиш, Джейми Карагър и Стивън Джерард ще вземат участие във филма "Will", който се фокусира върху футболен клуб "Ливърпул" и победата на отбора в Истанбул през 2005 година.
 
В "Will" ще вземат участие още Деймиън Люис, Боб Хоскинс и Пери Егълтън.
 
11-годишният Уил Бренън (Егълтън) е най-големият фен на "Ливърпул" в света. Любовта на момчето към футбола му дава сили в неговото училище в южна Англия. Внезапно се появява неговият винаги отсъстващ баща, нехранимайкото Гарет (Люис) с два билета за най-важния мач на годината – финалът за Шампионската лига в Истанбул. Но преди да започнат своето пътешествие, Гарет умира неочаквано. Уил избягва, за да осъществи пътуването до финала в Турция в името на баща си.
 
По пътя момчето среща Алек (Кристиян Кийлинг) – бивша футболна звезда от Югославия, която напуска футбола заради гражданската война. Въпреки своя първоначален отказ да помогне, Алек е вдъхновен от геройството на Уил и в крайна сметка му помага да осъществи своята мечта.
 
"Will" ще излезе през лятото на 2011 година. Той е заснет в Ливърпул, Кент, Париж и Турция, включвайки олимпийския стадион "Ататюрк" в Истанбул.
 
Може да гледате трейлъра на филма тук:
 
 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: