„Дъ Смитс“ се събират отново

от журналист.бг | вторник, 02 октомври 2012 | 10:09

image

Почти всяка година се появяват спекулации, че групата "Дъ Смитс" най-сетне ще се събере отново и по всичко изглежда, че в момента отново се задава вълна от слухове. За тези слухове са виновни интервю на самия Мориси, както и засега напълно непроверена информация, че групата ще изнесе четири концерта в Англия, като най-вероятно ще бъде хедлайнер на "Гластънбъри".

Мориси разкри пред австралийския вестник "Хералд Сън", че "Коачела" са предложили на певеца да премахнат месото на фестивала в замяна на събирането на групата.

На въпроса "Преди няколко години на "Коачела" Вие се оплакахте от миризмата на месо от барбекю, което беше наблизо. От тогава насам това продължава ли да е проблем на концертите на живо?", Мориси отговори:

"Не. Ръководството на "Коачела" дори предложи целият фестивал да е 100% вегетариански, ако се съглася да бъда хедлайнер заедно с Джони Мар като "Дъ Смитс". Беше очарователно, че те не искаха задължително басистът и барабанистът да участват… което си мисля, че показва нещо."

Според слух в английския сайт "Холи Моли" "Дъ Смитс" са се съгласили да направят четири концерта в Англия през следващата година. Таблоидът твърди: "Въпреки че тези слухове са се оказвали пълна глупост в миналото, сегашните слухове звучат толкова достоверно, че ще рискуваме да кажем, че събитието ще се състои и ще си понесем последствията за това."

Миналата година се появиха подобни слухове през април, но Джони Мар бързо ги отхвърли. Засега той все още не е давал изявление.

КоментариВашият коментар

Последвай ни: