„Челси“ потвърдиха, че са близо до подписа на Сала

от журналист.бг | петък, 24 януари 2014 | 09:57

image

Футболен клуб "Челси" обявиха, че са близо до подписа на Мохамед Сала, след като успяха да преборят "Ливърпул" за неговия подпис.

"Червените" преговаряха от седмици насам с представители на Мохамед Сала, но "Челси" успяха да достигнат до договорка с "Базел", след като се съгласиха да платят исканата от швейцарския клуб цена.

"Челси" излязоха със следното официално изявление: "Футболен клуб "Ливърпул" може да потвърди, че беше постигнато споразумение с футболен клуб "Базел" за подписа на 21-годишния футболист Мохамед Сала."

"Трансферът ще се осъществи, след като египетският национал договори личните си условия и премине медицински прегледи."

Според източник, близък до "Анфийлд", ситуацията със Сала наподобява много случилото се с Вилиан миналата година. В момента, в който "Ливърпул" са достигнали до споразумение с "Базел" за Мохамед Сала, "Челси" са се включили агресивно в сделката и са били готови да привлекат Сала независимо от цената.

Читателите на блога "Liverpool.Operatura.Info" надали са изненадани от развръзката на трансфера. Блогът съобщи още в началото на декември, че Сала иска да играе в "Шампионската лига" и ще бъде много трудно на мърсисайдци да се преборят за неговия подпис, ако отбор от "Шампионската лига" като "Челси", който е с неограничени финансови възможности, се включи в наддаването.

КоментариВашият коментар

Последвай ни: