Челси искат Капело?

от журналист.бг | петък, 10 февруари 2012 | 05:15

image

Според слуховете в Англия след освобождаването на Фабио Капело от поста селекционер на националния отбор той не бърза да напуска Лондон. Според спекулациите му предстои среща с "Челси", като се говори, че Абрамович вижда в него идеалният заместник на Андре Вилаш Боаш.

Вилаш Боаш е под огромно напрежение от самото начало на сезона. Резултатите на Челси са далеч от очакванията, а проблемите в съблекалнята, макар и вече леко покрити, сякаш категорично показват, че младия португалец не е подходящ за позицията, която изпълнява в момента, а и по-лошото – сякаш никой не го иска. Последните седмици собственикът на "Сините" – Роман Абрамович присъства редовно на тренировките на отбора, което показва ясно недоволството и желанието му да контролира ситуацията от близо.

Възможността "Сините" да не успеят да се класират дори на заветното 4-то място в крайното класиране, съответно да пропуснат участие в толкова бленуваната от Абрамович "Шампионска Лига", а и наскорошния провал на "Челси" да си осигури победа срещу вечния враг "Манчестър Юнайтед", изпускайки преднина от 3 гола, са повече от достатъчни аргументи за Абрамович да прекрати договора на Вилаш Боаш мигновено. Правил го е много пъти.

Ако Капело бъде назначен сега, той ще се превърне в ОСМИЯТ мениджър на "Челси" за ОСЕМ години…

КоментариВашият коментар

Последвай ни: