„Бреша“ увеличават цената на трансферната цел на „Ливърпул“ и „Челси“ Сандро Тонали

от Валентин Апостолов | неделя, 10 февруари 2019 | 01:15

Ако се вярва на последните слухове, собственикът на „Бреша“ Масимо Челино е готов да отстоява твърдо своята позиция по време на преговорите с „Ливърпул“ и „Челси“ за Сандро Тонали.

Смята се, че 18-годишният полузащитник е попаднал в радара на двата клуба от „Премиършип“ заради добрата си форма във второто ниво на италианския футбол през този сезон.

Според информация от Италия „Ливърпул“ са потвърдили своя интерес към Тонали, след като са отправили официално запитване, но „Бреша“ са били решени да запазят своята млада звезда до лятото.

„Калчомеркато“ твърди, че бившият собственик на „Лийдс“ Масимо Челино е готов да поиска голяма сума за услугите на своя футболист, след като цената на Сандро Тонали се покачи внезапно, когато беше извикан в италианския национален отбор по футбол.

„Бреша“ са водачи в класирането на „Серия Б“ и са на път да се завърнат в най-високото ниво в италианския футбол през следващия сезон след осемгодишно отсъствие.

Тонали имаше ключова роля в представянето на „бяло-сините“, след като изигра 20 от 21 мача през този сезон.

Достоверни източници, близки до „Анфийлд“, споделиха, че най-вероятно „Ливърпул“ са направили запитване в края на миналата година.

КоментариВашият коментар

Последвай ни: