Брендън Роджърс: Разочарован съм, че изпуснах Донъли

от журналист.бг | понеделник, 26 декември 2011 | 10:30

image
Мениджърът на "Суонзи" Брендън Роджърс изрази своето разочарование от факта, че загуби битката за нападателя на "Клифтънвил" Рори Донъли.
 
Роджърс разкри миналата седмица, че "Клифтънвил" са приели оферта от страна на "Суонзи" за младия нападател. Няколко дена по-късно Кени Далглиш разкри, че "Ливърпул" също имат интерес към играча. По всичко изглежда, че "Суонзи" ще останат с празни ръце, което силно ядоса Роджърс. Той сподели:
 
"Чувствам се много разочарован от факта, че имахме споразумение, а сега вече нямаме такова. От морална гледна си мисля, че споразумението трябва да натежи в наша полза, но за това ще разберем през следващите няколко дни."
 
"До този момент направихме всичко, което можем, но те изведнъж решиха, че цената не е договорена, и за съжаление това е нещо, което извън моите ръце."
 
"Той е добро момче, а и двата клуба, които имат интерес към него, са фантастични. Но според мен всичко трябва да бъде за доброто на играча и те ("Клифтънвил") трябва да решат кой клуб е най-подходящ."
 
"Ливърпул" и "Евъртън" публично обявиха своя интерес към Рори Донъли и най-вероятно могат да му предложат повече пари.
 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: