Брендън Роджърс разкри причините за отсъствието на Даниел Агер

от журналист.бг | събота, 04 август 2012 | 10:14

image

Мениджърът на "Ливърпул" Брендън Роджърс каза, че Даниел Агер не е участвал в срещата срещу ФК "Гомел" заради притеснения за неговата физическа форма.

Роджърс заяви, че няма желание да продаде защитника, след интереса към от него от "Манчестър Сити" и Испания.

Мениджърът на "червените" трябваше да даде своя коментар за ситуацията, след като агентът на Агер сподели в публичното пространство, че неговият клиент е здрав и само клубът може да обясни неговото отсъствие.

Роджърс сподели: "Планът винаги е бил да оставим Даниел."

"Всеки знае за неговите проблеми с контузиите. Той се завърна за тренировките преди сезона последен от всички и все още не е достигнал темпото на останалите."

"Той може да играе, но трябва да съм сигурен, че е във форма, преди да го пусна, заради неговите проблеми с контузиите."

Агентът на Даниел Агер сподели в същото време, че няма нищо вярно в твърденията, че неговият клиент е пожелал трансфер.

Според източници, близки до "Ливърпул", някой от клуба е казал пред важни хора от медиите, че датчанинът е поискал да напусне "Анфийлд".

Пер Стефенсен каза: "Само "Ливърпул" може да отговорят на въпроса дали са получавали оферти. Всички слухове, че Агер е направил искане за трансфер, са абсолютни глупости. Той се чувства много добре в "Ливърпул"."

Отборът на "Манчестър Сити" продължава да се интересува от Агер, въпреки че мърсисайдци отхвърлиха няколко оферти на "гражданите" за датския централен защитник.

Източници: "Сокърнет", "Копток",

КоментариВашият коментар

Последвай ни: