Брендан Роджърс: Работим усилено зад кулисите

от журналист.бг | сряда, 01 август 2012 | 09:06

image

Мениджърът на "Ливърпул" Брендън Роджърс сподели, че "червените" продължават да преговарят за  трансферните си цели с цел да подсилят отбора.

Роджърс се надява да привлече няколко играчи като Гастон Рамирес и Джо Алън преди края на трансферния прозорец.

Също така северноирландецът се надява да продаде Чарли Адам, Стюърт Даунинг и Анди Керъл, ако успее да намери купувачи.

Брендън Роджърс каза: "В момента тече много работа. Ръководството на клуба и Йън Айре работят усърдно зад кулисите. Аз поддържам постоянен контакт с американските собственици на отбора и по-специално с Майк Гордън от "Фенуей Спортс Груп"."

"Когато отбор като "Ливърпул" е замесен в трансферните сделки цените неминуемо се качват, но аз винаги съм мислил, че е най-добре преди началото на сезона да имаме отбора, който искаме, и се надявам до края на трансферния прозорец това да се случи."

"В момента има много спекулации. Виждам стотици имена, които са свързвани с "Ливърпул", но де факто много малко от тях са били в нашето полезрение."

"За съжаление на феновете те трябва да четат тези спекулации и да се справят с тях. Искам да ги уверя, че работим усилено по няколко трансферни цели и се надявам да осъществим сделките до края на август."

В същото време се появиха слухове, че "Ливърпул" са питали "Фиорентина" за Хуан Мануел Варгас.

28-годишният национал на Перу, който може да играе и като крило, иска да напусне "виолетовите" и Брендън Роджърс е заинтересован от него.

КоментариВашият коментар

Последвай ни: