Агентът на Луис Суарес се среща с „Реал Мадрид“

от журналист.бг | сряда, 19 юни 2013 | 10:08

image

Според достоверен източник на "Отбор.bg" агентът на Луис Суарес Пер Гуардиола се е срещнал с официални лица на "Реал Мадрид", за да обсъдят възможния трансфер на уругвайския нападател в посока "Сантяго Бернабеу".

Твърди се, че това е поредната среща между двете страни във връзка с намеренията на "Реал" към нападателя на "Ливърпул". Испанският отбор иска да привлече Суарес, но все още не е направил официална оферта за футболиста.

Твърди се, че "Реал Мадрид" нямат желание да удовлетворят финансовите изисквания на "Ливърпул" и това може да се окаже проблем за Суарес, който желае да заиграе на "Бернабеу".

Управляващият директор на "Ливърпул" Йън Айре е казал на Гуардиола, че Луис Суарес трябва да подаде молба за трансфер, но източници твърдят, че уругвайският нападател е бил посъветван да не прави това.

В момента нито "Реал Мадрид", нито Луис Суарес искат да поемат инициативата. Според слуховете ръководството на "Ливърпул" не е никак доволно от постоянните изявления на Суарес, че иска да играе за "Реал".

 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: