Юрген Клоп иска да смени Симон Миньоле, твърди Брус Гробелар

от журналист.бг | петък, 27 ноември 2015 | 11:11

image

Според бившия вратар на "Ливърпул" Брус Гробелар, мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп иска да намери заместник на Симон Миньоле.

Гробелар, който има 440 мача за "червените" за 13 години на "Анфийлд", сподели, че не смята Миньоле за достатъчно добър вратар, който да бъде титуляр в "Ливърпул".

Зимбабвиецът, който е треньор в "Отава Фюри", заяви, че дори в сегашния му отбор има по-добър вратар.

Брус Гробелар каза пред "ТокСпорт": "Аз критикувам Миньоле от две-три години насам и дори бях помолен да не го правя толкова открито."

"Казах, че той е вратар, който може да отразява много добре ударите, но не е достатъчно добър в другите аспекти на играта. Трябва също така да бъдеш добър в играта с крака, при излизанията и при организацията на защитата."

"Тук в Канада имам вратар на 24 години, който прави това по-добре от Миньоле и също отразява добре ударите, отправени към него. Той е по-завършен играч от Миньоле."

Гробелар добави във връзка с плановете на Юрген Клоп: "Мисля, че той обмисля да намери заместник на Миньоле. Има двама вратари в германската лига, които са наблюдавани, и е възможно един от тях да се окаже един от неговите първи трансфери."

Вратарят на "Кьолн" Тимо Хорн беше свързван с трансфер в посока "Анфийлд" в средата на месеца: http://liverpool.operatura.info/?p=2619


 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: