Йоси Бенаюн си призна, че е отказал на „Ливърпул“

от журналист.бг | четвъртък, 15 септември 2011 | 10:57

image
Йоси Бенаюн призна официално, че е отказал офертата на "Ливърпул" през лятото.
 
Кени Далглиш предложи на бившия полузащитник на "Ливърпул" да се завърне на "Анфийлд" през лятото, но израелският футболист отказа този шанс.
 
Бенаюн твърди, че след като е разбрал за интереса на "Арсенал", е било лесно за него да реши да играе на "Емирейтс".
 
Йоси Бенаюн каза: "Знаех, че всичко ще се реши в последния момент, въпреки че медиите представиха нещата по-драматично."
 
"Аз и "Челси" се разбрахме, че ще изчакаме последния момент, тъй като те искаха да привлекат още един играч – Мейрелеш или Модрич."
 
"Чух за интереса на "Арсенал" осем дена преди края на трансферния прозорец, и когато разбрах, че ме искат, беше лесно да реша."
 
"Имах няколко добри предложения от клубове на Острова и извън него. Имаше разговори с "Ливърпул" и още няколко клуба, но след като чух за интереса на "Арсенал", всичко беше ясно за мен."
 
"Последният ден от трансферния прозорец беше спокоен за мен. Пристигнах със самолет от Израел след ангажимент с националния отбор, и знаех, че всичко ще се случи както трябва."
 
Бившият мениджър на "Ливърпул" Рафаел Бенитес загатна по време на престоя си в клуба, че Йоси Бенаюн е "змия", след като израелският футболист на няколко пъти се опита да напусне отбора.
 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: