Йън Айре се извинява на блогъра Шон Къминс за отправените заплахи срещу него

от журналист.бг | сряда, 31 октомври 2012 | 10:39

image

Управляващият директор на "Ливърпул" Йън Айре се извини на Шон Къминс, създателя на измисления журналист в "Туитър" Дънкън Дженкинс, заради поведението на директора по комуникациите на мърсисайдци Джен Чанг.

Чанг все още не е коментирал по темата откакто Къминс публикува в блог през октомври странната комуникация между двамата. Ръководството на "Ливърпул" в момента провежда вътрешно разследване на случилото се.

Джен Чанг се е усъмнил, че може някой от клуба да споделя вътрешна информация на Къминс, и поради тази причина е организирал среща в Манчестър, където е предупредил блогъра, че феновете на "Ливърпул" могат да направят живота му "ад", ако не разкрие източниците си и че е възможно да получи редица заплахи по пощата.

В писмо, което Йън Айре връчи на 35-годишния Шон Къминс в офисите на "Ливърпул" на "Чапел стрийт", управляващият директор на "Ливърпул" потвърди, че поведението на Ченг се разследва.

Айре споделя в писмото: "Ясно е, че не мога да коментирам как клубът провежда своето разследване и силно се надявам, че ще ме разберете. Очевидно е, че клубът не смята, че се е отнесъл към Вас по начин, който не отговоря на ФК "Ливърпул"."

"Не е прието служител на клуба да се държи по този начин."

"Поради тази причина искам да се извиня от името на футболен клуб "Ливърпул" за притеснението и стреса, който този инцидент Ви е причинил."

КоментариВашият коментар

Последвай ни: