„UFC“ Швеция

от журналист.бг | събота, 10 март 2012 | 08:27

image

Това ще бъде първото събитие на "UFC", проведено в Швеция. Tо ще се проведе на 14-и април 2012 в град Стокхолм, Швеция. Също така то е и най-бързо продаваното европейско събитие в историята на "UFC". Билетите бяха разпродадени само за три часа.

Мач картата за него ще бъде много вълнуваща. Ще бъдем свидетели на една много запомняща се вечер. Мачовете ще са едни от най-вълнуващите в конкурентни дивизии като лека категория, средна и полутежка.

В картата ще видим една от най-бързо изгряващите шведски ММА звезди (SWE) Александър Густафсон, а срещу него ще се изправи бразилският ветеран (BRA) Тиаго Силва в главния мач на "UFC" on "Fuel TV 2".

Първоначално се очакваше бразилската мега звезда (BRA) Антонио Роджерио Ногейра да се бие срещу Густафсон в главния мач, но той беше принуден да се оттегли поради контузия в коляното.

Но, разбира се, това не прави мача срещу Силва по-малко интересен. Напротив, това ще бъде един много интересен мач, който може да доведе до големи възможности и за двамата при победа и доближаване до двубой срещу шампиона Джон Джоунс (USA).

В другите мачове също ни очакват интересни двубои. Ще видим (USA) Брайън Стан срещу (ITA) Алессио Сакара, и двамата идват след загуба в предишните си мачове, което означава, че ще са готови да се борят със зъби и нокти за победата в този
мач.

В третия главен мач за вечерта ще видим (BRA) Пауло Тиаго срещу (AFG) Сияр Бахадурзада. Афганистанецът идва след победна серия от други ММА организации, но този мач ще е един от най-важните в кариерата му, тъй като той ще дебютира в най-голямата ММА организация срещу опитен ветеран от "UFC".

Това е краткото описание на мачовете които ще се проведат на "UFC" Швеция.

Ето и пълната карта с мачовете:

Light Heavyweight bout:  (SWE)Alexander Gustafsson vs.  (BRA)Thiago Silva
Middleweight bout:  (USA)Brian Stann vs.  (ITA)Alessio Sakara
Welterweight bout:  (BRA)Paulo Thiago vs.  (AFG)Siyar Bahadurzada
Featherweight bout:  (GER)Dennis Siver vs.  (BRA)Diego Nunes
Welterweight bout:  (USA)DaMarques Johnson vs.  (ENG)John Maguire
Bantamweight bout:  (ENG)Brad Pickett vs.  (USA)Damacio Page

Welterweight bout:  (SWE)Papy Abedi vs.  (USA)James Head
Light Heavyweight bout:  (FRA)Cyrille Diabate vs.  (SWE)Jorgen Kruth
Middleweight bout:  (FRA)Francis Carmont vs.  (SWE)Magnus Cedenblad
Welterweight bout:  (NOR)Simeon Thoresen vs.  (SWE)Besam Yousef
Featherweight bout:  (ENG)Jason Young vs.  (USA)Eric Wisely
Lightweight bout:  (SWE)Reza Madadi vs.  (CUB)Yoislandy Izquierdo

Това е краткото описание на събитието което ще ни очаква на 14 Април в Швеция. Oчаквайте още новини, постове и интервюта по темата.

КоментариВашият коментар

Последвай ни: