Трансферът на Набил Фекир в „Ливърпул“ на стойност 53 милиона паунда под съмнение

от Валентин Апостолов | събота, 09 юни 2018 | 11:23

Набил Фекир

Трансферът на Набил Фекир в посока „Анфийлд“ беше поставен под съмнение през изминалата вечер, съобщава достоверният журналист на „Дъ Таймс“ Пол Джойс, заради притеснения относно физическото състояние на плеймейкъра на „Лион“. Клубът очакваше да обяви сделката за приключена вчера, като снимки, изтекли в интернет, разкриха, че футболистът е заснел уводно интервю за „Ел Еф Си Ти Ви“, който е официалният телевизионен канал на „Ливърпул“.

Снимките, които показват Фекир в екип на „Ливърпул“, противоречаха на изявлението на „Лион“ на техния официален уебсайт, което твърдеше, че до сделка не се е стигнало. През изминалата вечер се появиха притеснения, че медицинските прегледи на Набил Фекир са разкрили проблем, и до официално изявление от страна на мърсисайдци така и не се стигна. „Ливърпул“ не са коментирали защо има забавяне и дали Фекир се е провалил на медицинските прегледи.

Спортният директор на „Ливърпул“ Майкъл Едуардс направи пробив в преговорите с президента на „Лион“ Жан-Мишел Ола в четвъртък. Медицинският екип на „Ливърпул“ е бил във Франция, за да извърши медицинските тестове, като двата клуба са се разбрали за първоначална сума от 48.4 милиона паунда, плюс допълнителни 4.4 милиона паунда под формата на бонуси.

КоментариВашият коментар

Последвай ни: