„Суонс“ обявиха, че ще издадат нов, двоен албум

от журналист.бг | сряда, 05 февруари 2014 | 01:20

image

"Мют" обявиха, че са подписали с американската група "Суонс" за всички територии извън Северна Америка и разкриха детайли за новия албум "To Be Kind", който ще излезе на 13-и май тази година.

Албумът ще бъде издаден от "Йънг Год Рекърдс" за Северна Америка.

Основателят на "Мют" Даниел Милър каза: "Не мога да ви опиша колко съм щастлив и развълнуван от факта, че ще работя отново заедно с Майкъл. Концертите на живо, които той прави заедно със "Суонс" откакто се събраха отново, са много забележителни и не приличат на нищо друго, което съм виждал или чувал."

Новият албум на "Суонс" в момента се подготвя и ще излезе като двоен компакт диск, три плочи и "делукс" версия от два компакт диска, която ще включва и дивиди с изпълнение на живо.

Албумът е продуциран от Майкъл Джира и е записан от Джон Конглитън в "Соник Ранч" до Ел Пасо, Тексас. Групата е работила по новия си албум по време на турнетата на "Суонс" през 2012 и 2013 година, като повечето от музиката е записвана в студио.

"Суонс" в момента се състоят от Майкъл Джира, Норман Уестбърг, Кристоф Хан, Фил Пулео, Тор Харис и Кристофър Правдица. Сред гостите в албума са Литъл Ани, Колд Спекс и Бил Рийфлин ("Министри", "Найн Инч Нейлс", "Ар И Ем").

Чуйте албумите на "Суонс" тук: http://grooveshark.com/#!/profile/Swans/22226619

 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: