Стивън Джерард може да се завърне на „Анфийлд“

от журналист.бг | понеделник, 23 май 2016 | 09:50

Стивън Джерард

Според английския вестник „Мирър“, легендата на „Ливърпул“ Стивън Джерард е получил оферта от „Ливърпул“ да стане треньор на „Анфийлд“ и може да започне само след няколко месеца.

Източници, цитирани от „Мирър“, твърдят, че Джерард и жена му Алекс изпитват носталгия по Ливърпул и искат да напуснат Съединените щати.

35-годишният бивш английски национал се е опитал да се пригоди към живота в Лос Анджелис, но според източниците той и семейството му искат да се завърнат в Англия „на всяка цена“ до „няколко месеца“.

„Мирър“ споделя, че бившият капитан на „Ливърпул“ е започнал да строи имение край Мърсисайд.

Английският вестник цитира източник да казва: „Той получи предложение за работа и може да се завърне още през август или септември. Планът на Стиви винаги е бил да се завърне и да работи като треньор.“

„Той и Алекс взеха няколко от най-близките си приятели в Лос Анджелис, но така и не успяха да се почувстват добре там.“

Стивън Джерард подписа договор за година и половина с „Ел Ей Галакси“ през 2015-а година на стойност четири милиона паунда на година. Твърди се, че клубът е предоставил на семейството на Джерард къща на стойност 16.8 милиона паунда.

Само няколко месеца след като пристигна в Щатите Джерард разкри, че му липсват Англия и „Висшата лига“.

Полузащитникът каза миналия септември: „Липсва ми всичко. Когато включа телевизора, виждам стадионите, интензивността, напрежението. Завиждам. Липсва ми подготовката преди мача и надпреварата с по-добрите играчи.“

33-годишната съпруга на Джерард Алекс разкри, че й е трудно да накара 12-годишната си дъщеря Лили-Ела да сподели ентусиазма й от завръщането в родната Англия. Алекс, която е майка още и на десетгодишната Лекси и четиригодишната Лоурдес, сподели: „Тя ми вика: „Не, не, не искам да заминавам, не искам да напускам приятелите си“.“

„Мирър“ информира, че Стивън Джерард е похарчил сто хиляди паунда за детска площадка на своите дъщери в новото семейно имение край Мърсисайд.

Планът включва малка къщичка за момичетата със собствена морава на стойност десет хиляди паунда и къщичка на дървото на стойност две хиляди паунда с всекидневна и безжичен интернет.

КоментариВашият коментар

Последвай ни: