Шаби Алонсо не иска да се завърне на „Анфийлд“, твърди Гилем Балаге

от журналист.бг | неделя, 12 януари 2014 | 03:05

image

Испанският журналист Гилем Балаге сподели в своята публикация за "Блийчър Рипорт", че Шаби Алонсо не би се завърнал в "Ливърпул", защото се страхува, че няма да играе на същото високо ниво, с каквото хората го познават, и неговият легендарен статус в Мърсисайд ще бъде разрушен.

Балаге написа: "Отборът на "Ливърпул" би привлякъл веднага Алонсо, но футболистът знае, че има риск от легенда да се превърне просто в един бивш играч на отбора и това за него не е опция. Виждам го да стане мениджър на "Ливърпул" в бъдеще."

"Той обича много "Ливърпул" и поради тази причина той няма да рискува реномето си на един от най-великите играчи на отбора, като премине в "Манчестър Юнайтед", независимо от офертата на "червените дяволи". Вярвайте ми – "Юнайтед" биха се радвали да играе при тях."

Един от най-сигурните източници на "Отбор.bg" сподели, че Брендън Роджърс е направил неколкократни опити да привлече Шаби Алонсо, но испанският национал все още не е заинтересован.

Още за интереса на "Ливърпул" към Алонсо може да прочетете тук: http://liverpool.operatura.info/?tag=%d1%88%d0%b0%d0%b1%d0%b8-%d0%b0%d0%bb%d0%be%d0%bd%d1%81%d0%be

КоментариВашият коментар

Последвай ни: