„Съндърланд“ уволниха Стив Брус

от журналист.бг | четвъртък, 01 декември 2011 | 10:40

image
"Скай Спортс" съобщиха, че "Съндърланд" са освободили мениджъра на отбора Стив Брус след разговор между треньора и собственика на клуба Елис Шорт.
 
50-годишният Стив Брус пристигна на "Стейдиъм ъф Лайт" през юни 2009 година, от "Уигън".
 
Елис Шорт сподели тази вечер: "Това е трудно време за всички нас в "Съндърланд" и никой от нас не е предвиждал или очаквал, че ще изпаднем в подобна ситуация."
 
"Моята работа като президент на отбора е да вземам най-правилните за клуба решения по всяко едно време. Искам всички да знаят, че това не е лесно решение. За съжаление през този сезон резултатите не са добри, и мисля, че е време за промяна."
 
"Стив действа като честен и почтен човек, което е само доказателство за неговия характер и отговорността му към "Съндърланд" докато беше мениджър на клуба."
 
"Искам лично да му благодаря за важната роля, която той изигра за нашия клуб през изминалите две години и половина и всички в "Съндърланд" му желаем най-сърдечно успех в бъдеще."
 
"Също така искам да благодаря на нашите фенове, които преживяха много тежък старт на сезона. Тяхната подкрепа е най-важното нещо за нашия клуб и ще разчитаме на нея в бъдеще."
 
Помощник-мениджърът Ерик Блек ще поеме първия тим на "Съндърланд", докато бъде намерен нов мениджър на клуба.
 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: