„Съндърланд“ бързат с трансфера на Конър Уикъм

от журналист.бг | сряда, 29 юни 2011 | 01:05

image
 Отборът на "Съндърланд" се опитва да приключи по най-бързия начин с трансфера на Конър Уикъм, надявайки се, че ще изпревари "Ливърпул" в борбата за младия нападател на "Ипсуич".
 
Футболният директор на мърсисайдци Деймиън Комоли се оттегли от преговорите за Уикъм преди известно време, след като не пожела да плати исканата от "трактористите" сума.
 
По всички изглежда, че тактическият ход на Комоли не е успял, тъй като отборът на "Ипсуич" не пожела да намали исканата трансферна сума и това даде възможност на "Съндърланд" да излязат начело в надпреварата за 18-годишния нападател.
 
Твърди се, че "Ипсуич" са приели офертата на "Съндърланд" от 8 милиона паунда, която може да нарасне до 13 милиона в зависимост от броя на изиграните срещи и постигнатия успех.
 
Сегашният мениджър на "Ипсуич" Пол Джуъл се надява, че отборът на "Ливърпул" ще направи подходяща оферта в последния момент за Конър Уикъм, и по този начин ще осъществи мечтата на младия футболист да играе на "Анфийлд".
 
Според източници на "Отбор.bg" роденият в Ливърпул Джуъл е успял да отложи медицинския преглед на Уикъм с един ден, оправдавайки се с "вътрешни казуси". Конър Уикъм трябваше да премине днес медицински преглед на "Стейдиъм ъф Лайт".
 
Източник, близък до Джуъл твърди, че ако "Ливърпул" се съгласят на условията, поставени от "Ипсуич", "трактористите" ще го продадат на мърсисайдци, а не на "Съндърланд".

КоментариВашият коментар

Последвай ни: